dimecres, 14 d’abril del 2010

Què hem après?

Fem la posada en comú, hem fotografiat molts elements geomètrics i amb les fotos a la mà identifiquem quins són i com en podem calcular l'àrea.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest treball que estem fent és molt divertit!
I sobretot molt interesant.
Avui per exemple hem sortit al carrer i ens hem reunit a on sempre:a les escales de St.Pere.Després hem anat cadascú a la plaça que ens ha tocat i hem dibuixat una part,un objecte.Quan hem acabat cap allà a les 16:30 hem tornat a quedar a les escales del museu de St.Pere i hem anat cap a l'escola un altre cop a set una excurció molt emocionant perquè jo almenys he descobert moltes coses noves perquè mai havia mirat a dalt de tot!

CLÀUDIA NAVÍO

Anònim ha dit...

Avui dia 15-4-2010 hem sortit del cole i hem anat a les escales del monestir. Tot seguit ens han
explicat que fariem, que hauriem de dibuixar la nostre plaça. Ens hem reunit amb el grup i la hem dibuixat. M'ho he passat força divertit, encare que el temps no ens ha acumpanyat molt.

ANNA PLANAS CARBONELL.

Anònim ha dit...

M'ha agrada molt aquesta pàgina es molt maca.
Estic molt contenta amb la meva plaça i amb els meus companys.


NOEMÍ.B.S

Anònim ha dit...

m'ha agradat molt fer aquesta experiencia, he apres moltes mes coses sobre la meva plaça ( la plaça de sant eudald ) i a mes a mes altres places dels altres companys !!!!

ambar ha dit...

a mi sincerament m'agradat molt pèrque he vist coses dels carrers i de les plaçes que mai havia vist.A més he après anècdotes de la plaça.